Facebook Hesap Dondurma

Facebook Hesap Dondurma

Hesabınızı geçici olarak dondurabilir ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmak için:

  1. Ana profilinizden, Facebook'un sağ üstündeki “alt ok” simgesine tıklayın.
  2. Ayarlar ve Gizlilik'i seçin ve ardından Ayarlar'a tıklayın.
  3. Sol sütundaki Facebook Bilgilerin'e tıklayın. Yeni Sayfalar deneyiminde bir sayfada Facebook erişiminiz varsa: Gizlilik'e ve ardından Facebook Bilgilerin'e tıklayın.
  4. Dondurma ve Silme'ye tıklayın.
  5. Hesabı Dondur'u seçin, ardından Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et'e tıklayın ve onaylamak için talimatları izleyin.

Hesabınız dondurulduğunda:

 1. Facebook profilinizi sizden başka kimse göremez.

 2. Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam edebilir.

 3. Arkadaşlarınız, kendi arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam edebilir. Bunu arkadaşlarınız sadece arkadaş listelerinden görebilir.

 4. Grup yöneticileri adınızla birlikte gönderilerinizi ve yorumlarınızı görmeye devam edebilir.

 5. Yalnızca sizin kontrol ettiğiniz Sayfalar da dondurulur. Sayfanız dondurulursa insanlar Sayfanızı göremez veya arama yaptıklarında bulamaz. Sayfanızın dondurulmasını istemiyorsanız Sayfanızın tam kontrolünü bir başkasına verebilirsiniz. Ardından Sayfayı dondurmaya gerek kalmadan yalnızca hesabınızı dondurabilirsiniz.

instagram takipçi satın al | takipçi satın al | instagram takipçi satın al | instagram takipçi satın al - tiktok takipçi satın al | takipçi satın al